|
Simpsonovi - fórum
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete aby sme tu mali nové Matiove logo? |
| Áno je lepšie |
|
61% |
[ 16 ] |
| Neviem sa rozhodnúť |
|
23% |
[ 6 ] |
| Nie, Poníkovo staré bolo lepšie |
|
15% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dr. Nick Site Admin

|
Zaslal: ne 07 březen 2010, 22:16 Předmět: |
|
|
| ja003 napsal: | konečně doma...
dano : psal jsem oživit a ne změnu...ale to už je jedno.
dier : dik, hned se na to mrknu.
Dr.nick : ...v podstatě první příspěvek, který mi nějak pomohl...koukam, že vektorový obrázek má(musí?) mít příponu svg a png je bitmapový?...pokud ano, tak by mě spíš zajímal program, ve kterém se dá pracovat se svg...já dělám v GIMPu a ten svg nepodporuje. | Nemusi. Stejne jako bitmapovy obrazek muze mit koncovky bmp, jpg a kdovi co jeste. Zalezi, na co to potrebujes. Pokud to chces pouzit jako logo, tak to nakonec stejne budes exportovat do bitmapoveho formatu, akorat to nebude vypadat tak kostrbate, protoze to budes exportovat rovnou na pozadovanou velikost.
Program, ve kterem jsem delal tu mou ukazku, ti odkazoval Dier hned nad timto tvym prispevkem, nicmene je to pouze jedna, nikoliv jedina moznost (napriklad zminovany Corel). _________________ "Jesus, you were gonna kill that guy."
"Of course; I'm a terminator." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja003 Smoliar

|
Zaslal: ne 07 březen 2010, 23:19 Předmět: |
|
|
preda : tušil jsem, že tento příspěvek nezůstane bez odezvy...)
ned : nemám. používal jsem bratrův...spíše lituji, že máme doma jen jeden počítač)
nick : achtak...no mám se ještě hodně co učit. Asi si prvně stáhnu CorelDraw...dokonce se i chystám na nějaký dvoudenní kurz v CD. _________________ Total war is here, face it without fear
Age of sword, age of spear
Fight for honor, glory, death in fire! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ned Riaditeľ

|
Zaslal: ne 07 březen 2010, 23:32 Předmět: |
|
|
| ja003 napsal: | preda : tušil jsem, že tento příspěvek nezůstane bez odezvy...)
ned : nemám. používal jsem bratrův...spíše lituji, že máme doma jen jeden počítač)
nick : achtak...no mám se ještě hodně co učit. Asi si prvně stáhnu CorelDraw...dokonce se i chystám na nějaký dvoudenní kurz v CD. |
Taky jeden mám a při první příležitosti se ho chci zbavit. Už bych to udělal, kdyby nestál takový prachy. CorelDraw je slušnej program. Podle mě má v mnohem navrch než můj oblíbený dnes již adobe fireworks. Stejně si myslím, že bys v každým případě měl skončit ve photoshopu ať deš odkukoliv, protože je to nejkvalitnější program. BTW kolik ti je? _________________ Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné. Kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné. Dokážete odlišit pravdu od smyšlenky? Vyzkoušejte si to. Podívejte se na výše uvedený příspěvek a věřte, nevěřte. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja003 Smoliar

|
Zaslal: ne 07 březen 2010, 23:49 Předmět: |
|
|
17. Ve fotosopu sem delal driv a nejak mi to v nem neslo...a umi fotosop delat treba 3d animace? Ty me celkem bavi a docela bych se jima chtel zabyvat. Zatim jsem sice zkousel jen neco maleho napr v anim8oru...fajny program. Proto bych chtel sve obzory nejak rozsirit, ato asi v Corelu. Nebo pokud nekdo vite o necem zajimavejsim o co by melo smysl se zajimat...
(...opet z iphonu.)) _________________ Total war is here, face it without fear
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ned Riaditeľ

|
Zaslal: po 08 březen 2010, 00:49 Předmět: |
|
|
| ja003 napsal: | 17. Ve fotosopu sem delal driv a nejak mi to v nem neslo...a umi fotosop delat treba 3d animace? Ty me celkem bavi a docela bych se jima chtel zabyvat. Zatim jsem sice zkousel jen neco maleho napr v anim8oru...fajny program. Proto bych chtel sve obzory nejak rozsirit, ato asi v Corelu. Nebo pokud nekdo vite o necem zajimavejsim o co by melo smysl se zajimat...
(...opet z iphonu.)) |
Pokud chceš dělat 3d, tak asi nejlepší je 3D max nebo 3dblend(nevím jak se přesně jmenuje). Já osobně používám inventor od autodesku. Je to dáno hlavně tím, že se v něm učíme, tak už ho celkem i ovládám. Ale je to program dělaný hlavně na tvorbu součástí a strojů, takže třeba člověk do hry by se v tom modeloval celkem těžko. Ale taková armatura či hřídel na to dle mě neseženeš lepší program. _________________ Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné. Kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné. Dokážete odlišit pravdu od smyšlenky? Vyzkoušejte si to. Podívejte se na výše uvedený příspěvek a věřte, nevěřte. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
predatorjf Mafián

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja003 Smoliar

|
Zaslal: pá 02 duben 2010, 22:07 Předmět: |
|
|
odpověď známe všichni:) _________________ Total war is here, face it without fear
|
| Návrat nahoru |
|
 |
predatorjf Mafián

|
Zaslal: pá 02 duben 2010, 22:29 Předmět: |
|
|
| ja003 napsal: | | odpověď známe všichni:) |
A ty jsi?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
eRKoo Vidlák

|
Zaslal: st 21 duben 2010, 15:46 Předmět: |
|
|
JA NIECO SKUSIM UROBIT _________________ TI JEDEN MRNAVEJ !!!!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dr. Nick Site Admin

|
Zaslal: st 21 duben 2010, 16:55 Předmět: |
|
|
| eRKoo napsal: | | JA NIECO SKUSIM UROBIT | Skus si urobit klavesu CapsLock, ta tvoje soucasna se trochu zasekava! _________________ "Jesus, you were gonna kill that guy."
"Of course; I'm a terminator." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|