| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Colonist Boh

Založen: 11. 09. 2005 Příspěvky: 9100 Bydliště: Station 1: The Lime
|
Zaslal: so 11 srpen 2007, 20:17 Předmět: |
|
|
| človíčekk napsal: | | no fakt neni to nejlepší ale de to |
miluji takové příspěvky alá "Je to nelíbilo se mi to, ale je to super"  _________________ There's a new man in charge. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr_Human Vidlák

|
Zaslal: ne 23 září 2007, 11:27 Předmět: |
|
|
Zo vsetkych kde su pesnicky je najhorsi ten kde cely cas spievaju a sem-tam pride Snake a daco vreska(spieva). _________________ Nevedel som co sem napisat, tak som sem nenapisal nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lobolover Vidlák

|
Zaslal: ne 04 leden 2009, 21:35 Předmět: |
|
|
| Tyhle díly většinou dost nesnáším. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hanussen Vidlák

Založen: 18. 05. 2009 Příspěvky: 38 Bydliště: A to je jako co?
|
Zaslal: čt 21 květen 2009, 07:21 Předmět: |
|
|
Všichni zpívají a tančí je úplně k ničemu, stejně jako ostatní fillery. _________________ Tuhle už z hlavy nedostaneš |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sharik Vidlák

|
Zaslal: so 30 leden 2010, 02:29 Předmět: |
|
|
Všichni zpívají a tančí je asi nejhorší díl... ale Homerovo pěvecké kvarteto je super
a co se týče toho že je to parodie na film.. mě osobně to přišlo jako parodie na kariéru Beatles, včetně obalů alb (Homer otočenej zády je podle desky Sgt. Peppers lonely hearts club band, kde byl na jedný z fotek zády otočenej McCartney; obal první desky je podle obalu alba With the Beatles), vyhození šerifa následovaný skandovánim davu u Vočka (to podle mě odkazuje na vyhazov Pete Besta z Beatles a následný problémy s fanouškama, co to nechtěli přijmout... vlastně i důvod byl stejnej - managerovi nevyhovovala jeho imige)... další věc je Yoko Ono se kterou přišel Barney do studia s parodií na Revolution 9 (zvuková koláž kterou dělal Lenon s McCartneym - opakující se hláška byla "number 9", v Simpsonech to bylo "number 8"). Potom ještě určitě narážka na to jak byla ta kariéra krátká a přitom toho stihli hodně dokázat.. no a určitě i koncert na konci na střeše Vočkovi hospody je odkaz na polsedni koncert Beatles na střeše studia na Abbey road... no ono tam těch odkazů bylo víc, ale už jsem ten díl dlouho neviděl.. heh, jsem se nějak rozepsal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja003 Smoliar

|
Zaslal: ne 31 leden 2010, 14:44 Předmět: |
|
|
mě třeba přišel dost slabej homerpalooza _________________ Total war is here, face it without fear
Age of sword, age of spear
Fight for honor, glory, death in fire! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|