|
Simpsonovi - fórum
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Danoboss King of the true

Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 15156 Bydliště: Časom bude...
|
Zaslal: út 26 prosinec 2006, 20:06 Předmět: |
|
|
| Bartholomew Jo-Jo Simpson napsal: |
Jen klid já ten příběh pochopil a to je důležitý né jestli to je v ČJ!!! |
Ja som kľudný.  _________________ CPU P133 Mhz (overclock na 135)
16MB RAM (2x8MB)
1MB Graficka karta S3Trio rozšírená na 2MB
8x CD ROM
FDD
1,5GB HDD
ESS audio drive AAD 688 - ISA slot |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celebi Krčmár

|
Zaslal: út 09 leden 2007, 14:59 Předmět: |
|
|
No teda tenhle díl nebyl nic moc. Nejlepší z něho se zdála ta úvodní sekvence.
Vočko: Mimochodem jeden z trnů napravo pořádně nezajel.
Smithers zabouchne železnou panu.
Vočko: Au, jau. To byla vážně hloupá připomínka.
btw Kdo si všimnul toho vtipu s nápisem na tom hrnku (March of dimes)?
Pro ty, co ho nepochopili: March of dimes (Pochod za almužnu) je americká dobročinná oragnizace. _________________ Zrušte podpis. Píšou se do něj stejně akorát nepotřebné věci - jako třeba v tomhle.
http://www.blisty.cz - deník, o tom o čem se v ČR nemluví |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pan X Starosta

|
Zaslal: čt 15 únor 2007, 19:32 Předmět: |
|
|
| Nemoch byste někdo upnout titulky na tenhle díl? Případně hodit jenom link, dík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 15 únor 2007, 20:31 Předmět: |
|
|
| Pan X napsal: | | Nemoch byste někdo upnout titulky na tenhle díl? Případně hodit jenom link, dík |
www.krygl.wz.cz www.titulky.com _________________ CPU P133 Mhz (overclock na 135)
16MB RAM (2x8MB)
8x CD ROM
FDD
1,5GB HDD
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krkr Vidlák

|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 19:58 Předmět: |
|
|
Už sem ho viděl. _________________ DREJDREJ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Don Bartman Mafián

|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 20:07 Předmět: |
|
|
| krkr napsal: | | Už sem ho viděl. |
A já doufám že už neuvidím tebe. _________________ Seru na podpis |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wyatt Mafián

Založen: 23. 10. 2006 Příspěvky: 4032 Bydliště: Lawrence, Kansas, 22 years later
|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 20:16 Předmět: |
|
|
| Bartman napsal: |
A já doufám že už neuvidím tebe. |
Bartmane, napsal sem mu PM. A vůbec, neměl by ses takhle chovat k nováčkům, vzpomeň si, jak si začínal ty, a jak vůbec všichni stálí uživatelé ne foru. _________________ Rory: Musím jít. Paris má rande
Dean: Vážně?
Paris: Ať se tak nediví.
Rory: A jak víš, že se diví?
Paris: Jsem totiž génius. Například umím vydedukovat, že když někdo slyší jméno Paris v jedné větě se slovem rande, spadne mu čelist, ve tváři se mu objeví výraz překvapení a z úst mu vyletí něco jako "Jak? Proč?" a "Rychle, Bobe, ihned nalož ty děti do dodávky, protože je naprosto jasné, že nastává konec světa!" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 22:17 Předmět: |
|
|
| Wyatt napsal: |
Bartmane, napsal sem mu PM. A vůbec, neměl by ses takhle chovat k nováčkům, vzpomeň si, jak si začínal ty, a jak vůbec všichni stálí uživatelé ne foru. |
Môžeš si vyhľadať moje príspevky.  _________________ CPU P133 Mhz (overclock na 135)
16MB RAM (2x8MB)
8x CD ROM
FDD
1,5GB HDD
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wyatt Mafián

Založen: 23. 10. 2006 Příspěvky: 4032 Bydliště: Lawrence, Kansas, 22 years later
|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 22:21 Předmět: |
|
|
| Danoboss napsal: |
Môžeš si vyhľadať moje príspevky.  |
Já vím, už semje čet
Ale koukni se, drtivá většina stálých uživatelů má 1. příspěvek buď v kvízech nebo v Hláškách. Ukončeme SPAM, ať nepřiděláváme moderátorům práci.  _________________ Rory: Musím jít. Paris má rande
Dean: Vážně?
Paris: Ať se tak nediví.
Rory: A jak víš, že se diví?
Paris: Jsem totiž génius. Například umím vydedukovat, že když někdo slyší jméno Paris v jedné větě se slovem rande, spadne mu čelist, ve tváři se mu objeví výraz překvapení a z úst mu vyletí něco jako "Jak? Proč?" a "Rychle, Bobe, ihned nalož ty děti do dodávky, protože je naprosto jasné, že nastává konec světa!" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Don Bartman Mafián

|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 22:23 Předmět: |
|
|
Já vím, už semje čet
Ale koukni se, drtivá většina stálých uživatelů má 1. příspěvek buď v kvízech nebo v Hláškách. Ukončeme SPAM, ať nepřiděláváme moderátorům práci.  |
Ale to že jsi mluvil s adminem je fuk, co?  _________________ Seru na podpis |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Celebi Krčmár

|
Zaslal: pá 18 květen 2007, 22:42 Předmět: |
|
|
Já vím, už semje čet
Ale koukni se, drtivá většina stálých uživatelů má 1. příspěvek buď v kvízech nebo v Hláškách. Ukončeme SPAM, ať nepřiděláváme moderátorům práci.  |
Já ne. _________________ Zrušte podpis. Píšou se do něj stejně akorát nepotřebné věci - jako třeba v tomhle.
http://www.blisty.cz - deník, o tom o čem se v ČR nemluví |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fricoolinek Site Admin

Založen: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2171 Bydliště: Praha, matka měst
|
Zaslal: po 08 září 2008, 02:48 Předmět: |
|
|
1. Příběh
Tak trochu parodie na (5/5 ) díl "Tlouštík Homer", ve kterém je vzat na paškál Homerův "vřelý" vztah ke všemu, co se dá sníst i se sníst nedá, nicméně Homer to za něco jedlého považuje. Gagy nebyly špatné, napřklad ten s havajskými košilemi (ony jsou fak jen na tlustý?) nebo jak Marge Homerovi-Blobovi bezelstně vysvětluje, že nemůže milovat někoho, kdo má 4 000 000 kg a je kanibal nebo jak se o chudáka Lennyho nikdo nezajímá i když má patnáct metrů do výšky. Jedinnou vyjímkou je jeho nerozlučná parťák Karl, toho času zrovna neviditelný, ale koho by to, že má někdo schopnost být neviditelný, zajímalo, že? Závěr tohoto dílu byl (stejně jako u hromady jiných hrůznostrašných příběhů) "štastný", s tím, že úvozovky jsou opravdu více než nedílnou součástí inkriminovaného přívlastku shodného. Tento díl nám také přináší velké ponaučení a to sice, že blob je opravdu věcí dosti nechutnou a je jedno jestli pochází z vesmíru nebo od Kaplického. 3/5+
2. Příběh
Se zápletkou, ve které si někdo ze Simpsnových přisvojí nějakou věc/bytost/schopnost, jenž si myslí, že mu bude užitečná a pak se mu začne vymykat kontrole, jsme se už párkrát v čarodějnických dílech setkali a ani děj úroveň této epizody nepozvedl do nějakých závratných výšek. Z gagů by se snad dalo vydzvihnout Golemovo vytahání Homerova ucha na příkaz jindy pacifistické Marge a především dobírání si nástupu HDTV a s tím spojeného rizika, že bude zřetelně vidět i to, co zřetelně vidět býti nemá - tedy třeba různé nedokonalosti na lidském těle. Kapitolou samou pro sebe je samoizřejmě to, že děj epizody vychází z pověsti o Golemovi, jenž se odehrávala ve staré Praze a dokonce i v originále se Šáša zmiňuje o pražském Golemovi, v což jsem ani nedoufal a měl jsem za to, že přívlastek "pražský" je z pera pana Štěpána. Jako celoživotního Pražáka mne toto rozhodně potěšilo.
3. Příběh
...coming soon (snad) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lobolover Vidlák

|
Zaslal: pá 03 červenec 2009, 19:03 Předmět: |
|
|
Vím že sem nikdo delší dobu nepřispíval . Tenhle díl jsem viděl jn částečně, respektive jen třetí příběh, ale něco tak nevtipného jsem dlouho neviděl .
"Ale my mysleli že mají zbraně hromadného ničení!"
Co to prosím vás bylo ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|